Ztužovač šlehačky Mousse Mango - směs

Sypká směs na výrobu pěn (mousse), semifred a bavorských krémů (crème bavaroise), ale i ztužení šlehačky s příchutí manga. Ideální na přípravu ovocných pohárů (do kelímků), řezů (do ráfků), mini dezertů (silikonů) a monoporcí (plastových forem na „joguťaky“ s vytlačovačem).  drží na řezu, lze mrazit, stabilní i v lednici. šetří čas a jednoduchá na přípravu (za studena), udržuje stálou kvalitu a food cost pod kontrolou.  složení: cukr, dehydrovaný glukózový sirup, živočišná želatina (hovězí), dehydrované mango, aroma, regulátor kyselosti: kyselina citronová e330, barvivo: betakaroten e160a.  dávkování a způsob použití: našlehejte 1 lt mléka (4°c) s 500 g my mousse v planetárním šlehači po dobu cca 3 minut až po dosažení nadýchané konzistence krému. Naplňte směsí formičky a umístěte je do ledničky nebo do mrazničky po dobu nezbytnou k dosažení požadované konzistence. Dávkování: 200g směs my mousse - 300g vody nebo mléka (+18°c) - 1000g šlehačky (+4°c).  smíchejte směs my mousse s mlékem, šlehejte ve šlehači asi 3 minuty, dokud nedosáhnete měkké konzistence. Naplňte formy a dejte ztuhnout do lednice nebo mrazáku. Vyrobeno v itálii

skladujte v suchu a chladu

hmotnost: 200 g.

skladem
155 Kč
Množství:


Podobné produkty