Známý také jako „želatina ve spreji“ používaný zejména na jedlý papír (zvýrazňuje barvy – efekt vyvolávaných fotografií) a ovoce, které chrání před oxidací (hnědnutím) a osycháním, tím udržuje vaše výrobky (ovocné košíčky - tartelette, ovocné saláty, jogurty s ovocem…) déle svěží a čerstvé. Vytváří rovnoměrnější a tenčí vrstvu želatiny (ušetří až 45%). Lesklá vrstva není stejně pevná, jako aplikace klasické práškové želatiny. Dezerty jsou, tak lehčí a elegantnější – efekt, který používají profesionální cukráři s želatinou za studena známou jako prontogel. Lze obarvit barvami rozpustnými ve vodě. Použití: nastříkejte souvislou vrstvu výrobku ze vzdálenosti 20-25 cm. Složení: voda, glukózový sirup, cukr, antioxidant e300, regulátor kyselosti e330, želírující látka e406, konzervant e202. Skladujte v suchu a chladu
200 ml
vyrobeno v itálii
65,5kč/100ml.