Ochucovací pasta z vlašských ořechů vyrobená z nejkvalitnějších přísad určená k výrobě a ochucování šlehačky, krémů, pralinek, dezertů, pěn (mouse) a semifred. Vhodná k zmražování. Určení: polotovar pro cukrářskou výrobu, určeno k profesionálnímu použití. Použití: přidáme 50gr pasty do 1 litru našlehané šlehačky nebo cukrářského krému. Vmícháváme opatrně a pomalu, abychom předešli poklesu našlehání.
hmotnost: 200 g
složení výrobku: cukr, rostlinný olej, vlašský ořech, lískový ořech, odtučněný kakaový prášek, aroma, e322 emulgátor sojový lecitinalergeny:
8 - ořechy
6 - sója
nutriční hodnoty / 100 g:
energie: 629 kcal
sacharidy: 43,8 g
- z toho cukry: 41,2 g
tuky: 48,6 g
- z toho nasycené mastné kys: 4,9 g
bílkoviny: 3,9 g.