Ochucovací pasta s kousky ovoce vyrobená z nejkvalitnějších přísad určená k výrobě a ochucování šlehačky, krémů, pralinek, dezertů, pěn (mouse) a semifred. Vhodná k zmražování. Určení: polotovar pro cukrářskou výrobu, určeno k profesionálnímu použití. Použití: přidáme 30-50gr pasty do 1 litru našlehané šlehačky nebo cukrářského krému. Vmícháváme opatrně a pomalu, abychom předešli poklesu našlehání.
hmotnost: 200 g
složení výrobku: glukózový sirup (kukuřice), šťáva a dužina z třešní, cukr, regulátor kyselosti: kyselina citronová, extrakt z černého bezu, želírující látka: pektin, aroma. nutriční hodnoty / 100 g:
energie: 270 kcal
sacharidy: 67 g
- z toho cukry: 57,7 g
bílkoviny: 0,3 g.