Hotový základ ze smetany a 55 % mascarpone pro přípravu krému na tirramisu
krémová chuť a struktura
dodáváme v praktickém. 1l balení s uzávěrem- umožňuje vyrábět dezerty po malých dávkách podle potřeby
postup je velice rychlý - pouze vychlazený základ dáme do mixéru a vyšleháme do požadované konzistence (cca 3 minuty )
cukrářské piškoty namočíme v kávě - můžete přidat likér jako je amareto nebo baileys a naskládáme je do formy nebo kelímů a nanesete připravený krém. Vrstvení opakujete podle potřeby. Dáme vychladit cca 2 hodiny, doporučujete posypat slabou vrstvu kakaa. Vyzkoušeli a testovali jsme pro vás tento úžasný tradiční italský dezert a opravdu s velkým nadšenímm ho zařazujete do prodeje. Chutnal všem.
pro příklad z celého balení byl dezert do formy o velikosti 21 x 6 cm ( dvě vrstvy piškotů ) a 4 plastové kelímky o velikosti 150 ml
výrobek je ideální pro domácí využití, ale i kavárny, hotely a restaurace.