Použití instantního droždí je velmi jednoduché a zvládne to i úplný začátečník. Stačí nasypat do mouky, přidat další suroviny, vypracovat těsto, nechat kynout a je to. Těsto bude krásně kypré a výsledek perfektní. Použití
droždí důkladně smíchejte s moukou. Přidejte další přísady podle receptu a vypracujte těsto, které nechte kynout dle potřeby na teplém místě (cca 30 – 60 minut). Dávkování droždí: sušené droždí můžete přidat do mouky nebo do směsi v průběhu zpracování těsta. Dávkování obvykle 0,8% - 1,1% na hmotnost mouky. Naše instantní droždí je doporučeno pro receptury s obsahem cukru 0 až 10% na hmotnost mouky. Složení
sušené pekařské droždí, emulgátor e491
skladování
skladujte v suchu při teplotě do 20 °c
země původu
francie
45kč/ 100 g.