Sušené Bílky - 500 g

Speciální směs sušených bílků s cukrem krupicí a s kyselinou citrónovou

použití: bílkový krém, ovocný bílkový krém, sněhové pečivo, laskonky

výhody hmoty: rychlé a dokonalé vyšlehání, vysoká účinnost směsi, prodloužená stabilita

receptura na pečenou hmotu: 100 g směsi, 770 g vody cca 30 stupňů - smícháme a odležíme, postupně přidáváme 620 g cukr krystal. Svaříme 1230 g cukr krystal a 310 g vody. Přidat 785 g ořechů, mandlí, kokosu.  takto připravnou hmotu tvarujeme- nejlépe pomocí trezírovacího sáčku s nástavci nebo pomocí šablon na pečící papír. Doporučená doba sušení 45 minut a teplota sušení 110 - 140 stupńů. ( teploty a doba jsou orientační podle typu trouby )

 

další receptury a postupy jsou uvedeny v příloze

 

orientačně z 300 g směsi se vyrobí cca 200 ks indiánků

 

47kč/ 100g.

skladem
236 Kč
Množství: