Suchá směs pro výrobu bílkového krému a sněhového pečiva. Speciální směs na výrobu laskonek nebo sněhových pusinek
výborná chuť a pevná textura
výrobky jsou krásně jemné a křupavé
dávkování laskonky: 200 g směsi, 200 g cukr krstal, 200 g studená voda, 200 g cukr moučka, 150-200 g kokos strouhaný ( možno nahradit mletými oříšky apod. ) všechny suroviny mimo moučkového cukru a kokosu šleháme dohromady metlou 4 minuty poté přimícháme zbylé suroviny. Roztíráme přes šablony do požadovaných tvarů na plech s pečným papírem. Doba pečení 2-3 minuty při teplotě 150 stupňů. Poté dosoušíme při 90 stupních cca 35 minut
šablony lze koupit na shopu - druhá fotka
hmotnost: 1000 g
vyrobeno v čr
.