Silikonová forma na výrobu domácí tabulky čokolády
temperovanou tmavou nebo bílou čokoládou vylijete formu anechte ztuhnout. Do čokolády můžete také přidat různé náplně,jako oříšky nebo sušené ovoce. Formu můžete použít také na marcipán nebo nebo nejedlé ozdoby. Formy na výrobu domácí tabulky čokolády , jsou vyrobeny ze speciálního silikonového materiálu, který oplývá celou řadou vynikajících vlastností. Měkká ,flexibilní a snadno použitelná – odolnost vůči teplotám –20°c do +230°c – vhodné do plynové, elektrické, horkovzdušné i mikrovlnné trouby – možnost uskladnění v mrazničce
údržba silikonové formy je velice snadná, i prostřednictvím myčky na nádobí. Jejich použití je snadné jelikož při pečení nepřipaluje ani nelepí, snadné vyklopení zaručí požadovaný vzhled a kvalitu.
jednoznačná výhoda silikonových výrobků spočívá ve velké úspoře skladovacího místa. Díky vysoké teplotní odolnosti můžete do formy nalít horkou čokoládu a poté ji nechat ztuhnout v mrazničce.. Také se hodí pro tvarování fondánu ,který je velice oblíbeným cukrářským materiálem. .
rozměry:21 x10,5 cm.