Plátková želatina - balení obsahuje 12 plátků
vysoká želírovací schopnost - titanum
užití v potravinářství a cukrářské výrobě
vyrobeno v německu
20 g
přírodní živočišná želatina na želírování, na ztužení šlehačkových krémů a jako pojivo tuků a vody. Použití: potřebný počet plátků namočit do studené vody na 5-7 minut, poté želatinu důkladně vyždímat. Použije-li se želatina do teplých surovin, ihned se rozpustí (použití do omáček, ke ztužení lehkých krémů a šlehačkových mousses nižším obsahem tuku). Použije-li se želatina použít do studených dezertů (do ušlehané šlehačky, krémů, pudinků, na želírování ovoce, do aspiků), nabobtnalou želatinu dát do misky, rozehřát v mikrovlnce nebo v kastrůlku a důkladně míchat, než se rozpustí. Pozor!!! nesmí se přehřát, pouze rozpustit!poté uložit do chladu na 2-3 hodiny. nikdy neprovádět postup opačně, neboť rozpuštěná želatina okamžitě tuhne a vytváří hrudky. složení: plátková želatina,vyrobená z čistě přírodních bílkovin. alergeny: neobsahuje alergenygmo: neobsahuje a nepochází z geneticky modifikovaných surovin
na 1g želatiny/ 5 g vody, dle receptury.