Plátková želatina

Plátková želatina vysoké kvality určená pro široké použití v cukrářské výrobě. čirá. Množství: 10 g

v balení je 8 plátků

 

 v gastronomii ji především oceníme při zpracování masa, ryb a zeleniny. V cukrárenství je neocenitelná při přípravě dortových, krémových a šlehačkových náplní. Použití: potřebný počet plátků namočíme do studené vody na 5-7 minut, poté vodu slijete a želatinu důkladně vyždímáme. Použijeme-li želatinu do teplých surovin, ihned se rozpustí (omáčky, ke ztužení lehkých krémů a šlechačkových mouse s nižším obsahem tuku). Chceme-li želatinu použít do studených dezertů,nejprve ji namočíme a necháme nabobtnat cca. 5minut, poté ji důkladně výždímáme, dáme do misky, rozehřejete v mikrovlnce nebo v kastrůlku a důkladně mícháme, než se rozpustí. Pozor!!! nesmíme ji přehřát, pouze rozpustit! dále želatinu přidáme za stálého míchání studených dezertů (do ušlehané šlehačky, krémů, pudinků, na želírování ovoce, do aspiků). Poté uložíme do chladu na 2-3 hodiny postup nikdy nezaměňujeme!!

 .

skladem
22 Kč
19 Kč
Množství:


Podobné produkty

Želatina Spreji
199 Kč 231 Kč
Hlava Zajíce
26 Kč 30 Kč
Vločka Frozen
29 Kč 34 Kč