White cream je základní náplň vhodná k ochucení. Lze ji ochutit ochucovacími pastami, marcipánem, kokosem aj. Nejvíce používaná jako náplň do trvanlivých pralinek (12 měsíců), do řezů, dortů aj. White cream je možný spojit s bílou čokoládou v poměru 2:1 až 1:1 a dále dochutit hořkou nebo mléčnou čokoládou či ovocnými pastami. Hedvábná textura, neobsahuje tfa kyseliny ani žádné konzervanty. Složení: rostlinný olej (palma), cukr, mléčná syrovátka v prášku, laktóza, odtučněné mléko v prášku, emulgátor: sojový lecitin. 37,8 kč/100 g
nutriční hodnoty / 100 g:
energie: 566 kcal
sacharidy: 56 g
- z toho cukry: 56 g
tuky: 35,5 g
- z toho nasycené mastné kys: 21,5 g
bílkoviny: 5,7 g
sůl: 0,21 g
alergeny:
7 - mléko
6 - sója.