postup při zpracování:
perličky isomaltu rozopuštíme v hrnci dokud nezmizí všechny vzduchové bublinky, aniž bychom přidávali vodu nebo jiné ingredience. nádobu s rozpuštěným isomaltem chladíme ve studené lázni, a při tom přidáváme na 1 kg isomaltu cca 10 ml vody, kterou můžete v této fázi
dekorační cukr isomalt v perličkách na vytváření litých, modelovaných, tažených nebo foukaných jedlých dekorací z karamelu. Při dodržení výrobního postupu vzniká nezaměnitelný efekt lesklého skla. Možno rozpouštět bez přidání vody. Po roztavení lze barvit (nejlépe gelovými barvami) a ochucovat ovocnými pastami, případně lze obarvit již hotovou dekoraci sprejem nebo práškovými barvami. Jednou zpracovaný isomalt je možné znovu tavit. Aby se zabránilo jeho křehnutí v důsledku ztráty vnitřní vlhkosti, postačí přidat několik kapek vody. Složení: směs hzdrogenovaných sacharidůalergeny: neobsahuje.