šťavnatý a chutný základ vašich výrobků
hodí se jako korpus pod zákusky, na lité koláče, bábovky, beránky, muffiny a dortové korpusy
směs je vhodná pro pečení na plechu, tak v ráfku, v pečících i silikonových formách
váborná směs na máslové korpusy, tak i možnost použití tuku ( olej, margarín )
hmota z této směsi je hladká a velice dobře se roztírá. Je stabilní a dobře drží i další suroviny včetně čokolády, ovoce a ovocné náplně.
přidáním kaka snadno získáte tmavou variantu korpusu, aniž by hmota ztratila na objemu a vláčnosti. Tato směs je vhodná na dochucení ochucovacími pstami všech druhů
receptury :
základní hmota olejová světlá: 1000 g směsi, 500 g oleje, 580 g vajec ( jedno vejce 50 g )
základní hmota olejová tmavá: 1000 g směsi, 500 g oleje, 580 g vajec, 100 g kakaa, 220 g voda
základní máslová hmota světlá: 1000 g směsi, 500 g másla, 500 g vajec
základní máslová směs tmavá: 1000 g směsi, 500 g másla, 500 g vajec, 100 g kakaa, 220 g voda
základní hmota na muffiny: 1000 g směsi, 620 g oleje ,580 g vajec
základní hmota na muffiny tmavé: 1000 g směsi, 620 leje, 580 g vajec, 80 g kakaa, 80 g cukru, 80 g vody
vše míchat do hladka při střední rychlosti cca 3-4 minuty
hmotnost: 1 kg
recepty a složení najdete na dalších fotografiích
.