Velikost: 7 ml
tento výrobek je velice efektivní pro barvení marcipánu, fondánu, máslového krému a taktéž u barvení bílé čokolády
při barvení marcipánu (hnětení) používejte jednorázové rukavice, aby nedošlo k zabarvení vašich prstů.. .. Výrobek přidejte do temperované bílé čokolády a důkladně míchejte.. .. Přidaná barviva: e171, e153
objem: 7 ml
dávkování se řídí platnými hygienickými předpisy a technickými normami, především vyhláškou min. Zdravotnictví č. 4-2008 sb. ,ze 3. Ledna 2008 - pro barvení cukrářských výrobků a jemného trvanlivého pečiva je stanovené maxim. Množství barviva do 200 mg-kg, u barviv e110, e122, e124, e155 je nejvyšší povolené množství (npm) 50mg-kg jednotlivě nebo v kombinaci.. . Jedlé ozdoby a polevy na cukrářské výrobky npm 500 mg-kg, cukrovinky npm 300mg-kg, deserty včetně ochucených mléčných výrobků 150 mg-kg
skladujete při pokojové teplotě, nechladíme, nemrazíme.