Slazená jádrová směs na výrobu trubiček
lze však použít na výrobu košíčků, šátečků a jiných tvarů
složení: cukr, pšeničná mouka, arašídová drť praženám sôjové vločky, rýžová mouka, pšeničný škrob, sušená syrovátka, sušený vaječný bílek, sojová mouka, cizrnová mouka, rostlinný olej, stabilizátor, sušené mléko, emulgátor a barvivo
doporučený postup na základní hmotu pro výrobu trubiček :
1 kg směsi smícháme s 200 g másla nebo hery a 100 g vody. Všechny suroviny smícháme a vypracujete hladké těsto, které necháme odležet cca 2 hodiny. Před použitím těsto důkladně propracujete a rozválíme na velmi tenký plát, který rozkrájíme na obdélníky. Obdélníky stáčíme na kovové trubičky ve spojích je lehce přitlačíme pečete při teplotě 190 stupňů po dobu 12 - 15 minut.
vyrobeno v čr
hmotnost: 1 kg.