Alpský Knedlík Germknodel - 1 kg

Směs pro přípravu sladkého kynutého knedlíku

směs se používá na výrobu buchet a vdolků

 

základní receptura na knedlík: 1000g směsi, 40 g droždí, 480 g vlažné vody. Suroviny zamícháme hákem na 1 stupeň 8 minut a necháme 10 minut odležet. Těsto rozdělíme na bochánky a necháme vykynout.  

 

alpský knedlík se plní švestkovými povidly ( ty co nabízíme jsou vynikající ), hotový knedlík se posype mákem a cukrem a přelijete vanilkových krémem ( řidčí vanilkový pudink )

 

 

hmotnost: 1000 g

 

 

na dalších fotkách ukázka servírování.

skladem
75 Kč
65 Kč
Množství:


Podobné produkty

Kohoutek
16 Kč 19 Kč
Otočný Talíř
289 Kč 335 Kč
Gerbera - sada 3 ks
115 Kč 133 Kč
Listy - sada
54 Kč 63 Kč
Zvonek
16 Kč 19 Kč